Tilat

Fysioterapia Hupskeikassa asiakkaan yksilöllisyys ja kiireettömyys on tärkeää.
Terapiatilalla on iso piha-alue, jossa ulkoharjoittelu on mahdollista toteuttaa helposti ja monipuolisesti. Talvella, lumitilanteen niin mahdollistaessa pihalla on myös pulkkamäki, jota voi jäädä laskemaan myös perheen muut sisarukset. Kesäisin nurmialueella on nähty mukavia ja vauhdikkaita vesileikkejä terapiaan liittyen ja myös sen jälkeen.
Toimitila on suunniteltu yhden terapeutin, asiakkaan ja hänen saattajansa tarpeisiin. Työskentelen lasten -ja nuorten kanssa, jolloin myös lapsen huoltaja on usein mukana terapiatilanteessa.
Tilassa on pyritty huomioiman lapsen tarpeet viihtyvyyden ja turvallisuuden osalta.
Fysioterapia Hupskeikan terapiatila on valoisa ja valaisimissa on huomioitu häikäisettömyys.
Tiloissa on ilmastointi, lattialämmitys ja lisäksi nopeaa lämmitystä -tai viilennystä vaativaan terapiatilanteeseen on käytössä ionisoiva ilmalämpöpumppu. Wc tilassa on myös asiakaskäyttöön suihku.

Terapiavälineistö sisältää monipuolisen pienvälineistön aisti- ja hienomotoriikan harjoitteista karkeamotoriikan harjoitteluvälineistöön mm. tasapaino- ja mahalaudat terapiapallot, painot, mahalaudat, runsaasti terapiassa käytettäviä leluja. Sykemittari, juoksumatto, kuntopyörä, joissa monipuoliset ohjelmointimahdollisuudet.
Vibrapöytä, rullaliuku, puolapuut, erilaisia terapiakeinuja, renkaat, kiipeilyseinä lasten tarpeisiin jne, tabletti,joka on käytössä tarvittaessa terapiatilanteissa ja asiakaskäytössä, jos asiakkaan huoltaja haluaa tarkistaa esimerkiksi asiakkaasta tehdyt potilaskirjaukset tai päästä esim. Kelan sivuille asioimaan.